Up
Romana English Magyar
Romana English Magyar

Vendéglő



A vendéglő modern berendezéssel rendelkezik, és 60 hellyel van ellátva amely bisztositsa vendégeink számára az ízlelő bimbók kikapcsolódását a legfinomabb természetes étkek elfogyasztásával, amelyek Erdélyország jellegzetes ételei.

Étvágygerjesztőnek áfonya, megy, vagy szilvapálinkával rendelkezünk.




Nyugati havasok jellegzetes ízeit megkóstolhatod az általunk rendelkezésedre bocsájtót ételes tálak segítségével, amik a helynek megfelelően van elkészítve és a következőket tartalmazza: - kolbász, töpörtyű, túró, szalonna, disznó fősajt, májas, mindezek paradicsommal, uborkával, hagymával és paprikával kerülnek terítékre. Az előétel után következik egy forró leves és egy jól elkészített sült vagy egy csirkepörkölt, vagy egy borjú, disznó pörkölt emellé kínálunk puliszkát és finom savanyúságot is.

Azt szeretnénk, hogy minden vendégünk kedvében járjunk ezért vegetáriánus étkeket is készítünk (saláták, leves, savanyú leves, töltőt káposzta, körítés, hal, szószok, palacsinták).

Cabana Apuseni, Pensiune Apuseni, cazare ieftina Apuseni, cabana de inchiriat Apuseni, Cazare valea Ariesului, pensiune valea Ariesului, cabana Perla Trascaului, Cabana Apuseni, Pensiune Apuseni, cazare ieftina Apuseni, cabana de inchiriat Apuseni, Cazare valea Ariesului, pensiune valea Ariesului, cabana Perla Trascaului, Cabana Apuseni, Pensiune Apuseni, cazare ieftina Apuseni, cabana de inchiriat Apuseni, Cazare valea Ariesului, pensiune valea Ariesului, cabana Perla Trascaului